Maya
Citat

F.A.Q - Vanligaste frågorna

Vad är åldersgränsen för att handla hos er?
Du måste ha fyllt 18 år, eller ha tillåtelese från föräldrar eller annan myndig person. Den personen måste vara ansvarig för betalning av de produkter du beställt.


Hur lång leveranstid har ni?
Allt som finns i lager, packar vi samma dag eller dagen efter (vardagar). Vi skickar alla försändelser med Posten, som tar 1-4 dagar på sig att leverera till ditt hem eller närmaste uthämtningsställe.


Påverkas leveranstiden om jag betalar med faktura eller kort?
Nej, leveranstiden är densamma oavsett betalningssätt.


Kan jag ringa in min beställning?
Självklart kan du ringa butiken och lägga din beställning. Du når butiken på nummer: 08-456 31 00


Hur returnerar jag en produkt?
Du kontaktar oss via e-post: info@travelheroes.se eller telefon:08-456 31 00. Frakten för retur av en vara bekostar du själv om den inte skulle vara skadad eller felaktig. Varan skickas till Travel Heroes, Ekbacksvägen 26, Bromma


Jag beställde en vara för en stund sedan, nu står det att den är slut?
Du behöver inte vara orolig. Du kommer att få din vara levererad som vanligt. Det kan förekomma att du har köpt det sista exemplaret, eller att någon mer har köpt den varan strax efter dig.


Om jag har fått fraktfritt, men returnerar vissa varor?
Om din order har överstigit gränsen för fraktfritt men väljer att skicka tillbaka produkter så att din order kommer att understiga gränsen för fraktfritt kommer vi att skicka ut en ny faktura för utebliven fraktkostnad.